Kristin Amparo & Lilla Trion på Munkkällaren

Torsdag den 7:e Maj. Klockan 20:30. Insläpp kl. 18:00

Pris 200 kr

Så här skriver Kristin Amparo om musiken:
”Vi reser djupt in i de svenska skogarna, till varma nätter i Havanna. Berättelser som står i centrum av musiken. Leken och mötet mellan musiker och samtalet med publiken skapar en intim varm stämning. Musiken är rytmisk och luftig, varm, hoppfull och melankolisk.”
Mitt kära band består av mina nära vänner Love Örsan på bas, Nils Kakoseos på akustisk gitarr och Christopher Cantillo på trummor. De spelar med värme och är så lyhörda och jag älskar varje sekund som vi musicerar med varandra. Tillsammans med dem kommer jag ta med er på en resa runtom i världen. Från Sveriges djupa skogar till Colombias högresta berg, från mina mörkaste erfarenheter i Sydafrika till mina minnen om romantiska nätter i Cubas Havanna! Kom och låt dig bli berörd och upplyft.
Vi ser så mycket fram emot att möta er!
Med värme, Kristin Amparo och Lilla Trion”

Plats: Munkkällaren, Visby
Åldersgräns: 18 år